Torna l’Escola de Nadal per oferir oci i entreteniment als xiquets durant les vacances

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Les inscripcions es poden realitzar fins al 13 de desembre a través de la seu electrònica

L’Ajuntament ha organitzat un any més l’Escola de Nadal perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’unes vacances plenes d’oci i activitats, mentre s’ajuda als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar. El servei s’oferirà del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener al Centre de Cultura. Les activitats estaran adreçades per als xiquets i xiquetes nascuts entre el 2012 i 2021, amb gran varietat de propostes i tallers perquè es puguen divertir.

Pel que fa a les inscripcions, es poden realitzar fins al 13 de desembre a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, https://calig.sedelectronica.es/. Les places són limitades i s’atendran per l’ordre de pagament.

Cal destacar que durant les vacances nadalenques es mantindrà el servei gratuït de l’Escola Matinera de 7:30h a 9:00h, mentre que l’Escola de Nadal s’oferirà des de les 9:00h fins a les 13:30h amb el preu de 32€.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha assenyalat que “l’Escola de Nadal suposa un servei molt important per ajudar a les famílies a la conciliació laboral durant les vacances dels més petits, que a més compta amb el suport de l’Escola Matinera que continuarà amb l’horari habitual, fet que ens permet oferir activitats de forma continuada des de les 7:30h fins a les 13:30h”.

Explora más

Vinaros
9:50 pm, March 1, 2024
temperature icon 12°C
L: 12° H: 12°
Feels like 10.52 °C cielo claro
Humidity 57 %
Pressure1012 mb
Wind 6 Km/h