Trofeu Diputació Aigües Obertes 2023

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Amb la celebració de la IV Travesía Lobos de Mar a la Platja del Pinar de Castelló va quedar clausurat el Circuit d’Aigües Obertes que patrocina la Diputació Provincial.

La nostra secció Màster ha tingut més presència que mai en aquesta edició degut a l’imparable creixement experimentat ja a l’inici de la temporada passada que encara continua en progressió.

Aquest estiu ha estat molt productiu per als nostres Màsters, xics i xiques de totes les edats han participat amb regularitat en totes les proves del Circuit combinant l’experiència dels veterans amb l’entusiasme de les noves incorporacions. Aquesta dinàmica tan positiva i els mesos de treball constant a la piscina han donat com a resultat una meritòria 3a posició en la classificació per clubs i varios podis individuals per categories:

  • Infantil Masculí :Damian Burriel 🥇 1er
  • Sénior Femení: Marina Llorach 🥉 3a
  • Màster A Femení: Silvia Barranco 🥉 3a
  • Màster C Masculí: Gustavo Beltran 🥇 1er
  • Màster E Masculí: Felip Fonellosa 🥈 2on

Tanquem així la temporada de travessies d’estiu i tornem a la piscina per dedicar els nostres esforços a millorar, si cap, els resultats obtinguts.

Per acabar, destacarem el gran ambient i el companyerisme que regna a la secció Màster, ja que tots els seus els membres formen un gran grup d’amics que gaudeixen de fer esport, salut i amistats.

CN Vinaròs sempre més Lluny, més Ràpid i més Fort !!!

IMG-20230805-WA0001
IMG-20231029-WA0042

Explora más

Vinaros
12:28 am, April 19, 2024
temperature icon 14°C
L: 12° H: 14°
Feels like 13.02 °C cielo claro
Humidity 75 %
Pressure1021 mb
Wind 16 Km/h