Una nova ruta senderista entre assagadors a l’Alt Maestrat

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

L’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land, en la seva labor per afavorir i promoure la pràctica esportiva a les muntanyes i valls del territori, ha creat una nova ruta senderista que aprofita el traçat d’un antic assagador de pastura i pedra seca natural. L’actuació ha consistit en la neteja integral i recuperació de gran part del traçat, que ara conduirà fins al Barranc de Matamoros i la Font del Bosc d’Albocàsser. Un vell camí que ara llueix amb tota la seva esplendor per a contemplar el patrimoni natural i paisatgístic del territori Human Land.

El senderisme i l’esport de muntanya és un gran atractiu de l’Alt Maestrat. Un pilar turístic que es promou any rere any i cada vegada guanya més adeptes, tant en competicions oficials celebrades a Albocàsser, Benassal, Culla o Catí com a nivell d’oci amb diverses sendes i camins que condueixen a paratges i vistes úniques en espais de gran valor mediambiental. Tant el Barranc de Matamoros com la Font del Bosc són punts singulars de la comarca, pròxims a zones d’enorme transcendència com el Barranc de la Valltorta.

Les rutes del Barranc de Matamoros estan disponible en el perfil de Wikiloc de Human Land: https://es.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=8701507

El projecte ha estat gestionat per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land amb la col·laboració de Patronat de Turisme i Turisme Comunitat Valenciana, dins del Pla de Dinamització i Governança Turística 2023.

Ruta senderista a Human Land (2)
Ruta senderista a Human Land (3)
Ruta senderista a Human Land (4)

Explora más

Vinaros
6:46 pm, February 29, 2024
temperature icon 16°C
L: 16° H: 17°
Feels like 15.27 °C nubes dispersas
Humidity 52 %
Pressure1011 mb
Wind 23 Km/h