Victòria a l’últim segon de L’Art del Moble Benicarló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

VICTÒRIA A L’ÚLTIM SEGON DE “L’ART DEL MOBLE BENICARLÓ” ENFRONT DEL “ESPARITY SOLAR SANTA BÁRBARA”

  • El dissabte a les 18:15 donava inici, al Pavelló de Benicarló, el tercer partit de l’any per a L’Art del Moble Benicarló.

La primera part va estar molt igualada. Cap dels dos equips es distanciava al marcador. Les defenses fortes als dos costats del 40×20 dificultaven atacs fàcils. A pesar d’això, els benicarlandos no van deixar de lluitar i al descans se n’anaven als vestidors amb 1 gol d’avantatge.

Tot es decidiria a la segona part. El ritme va ser el mateix i els nervis anaven apareixent. El marcador estava igualat en tot moment. Les defenses seguien sent molt fortes. Els de Monover buscaven acabar pels extrems després de moure la defensa. Els benicarlandos amb atacs elaborats trecaven el centre de la defensa i anaven fent gols. Aquesta va ser la dinàmica durant 29 minuts.

A l’últim minut el marcador reflaxava un empat a 22 i els tocava atacar al visitants. Van perdre la pilota, temps mort dels benicarlandos i un atac on es decidiria tot. L’equip va intentar fer una jugada que va acabar en cop franc, es va traure ràpid i Rober Giménez al minut 29:59 llançava a porteria, marcava i sonava el final del partit. Esclat d’alegria a tot el Pavelló. Tercera victòria consecutiva i que permet abandonar l’últim lloc de la classificació. La setmana que ve jugaran a Sant Joan d’Alacant.

Explora más

Vinaros
4:16 am, March 16, 2023
temperature icon 10°C
L: 10° H: 14°
Feels like 9.6 °C algo de nubes
Humidity 78 %
Pressure1016 mb
Wind 1 Km/h