Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació acull la presentació del llibre ‘Constància i senderi en l’estudi lingüístic, Miscel·lània’

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La diputada de Publicacions, Marisa Torlà, posa en valor la trajectòria de Lluís Gimeno, i agraix als autors del llibre la seua implicació en esta publicació en homenatge a un dels filòlegs valencians més reconeguts

El saló de Recepcions del Palau de la Diputació de Castelló ha acollit la presentació del llibre ‘Constància i senderi en l’estudi lingüístic, Miscel·lània’ en honor del professor Lluís Gimeno Betí. Una publicació que, tal com ha destacat la diputada de Publicacions, Marisa Torlà, és “un agraïment al treball i compromís d’un gran professor. Lluís Gimeno és un dels filòsofs valencians actuals més sòlids i amb més aportacions a la nostra ciència, especialment en els camps de la història interna de la llengua, la dialectologia i l’edició de textos antics. Representa els valors de l’esforç, el sacrifici i l’èxit”.

A més, Lluís “és amic dels seus amics”, ha subratllat la diputada. I fruit de les seues amistats naix esta publicació que reuneix, en vint-i-cinc capítols, “els diferents aspectes de la nostra llengua, des de la dialectologia, l’onomàstica o la seua mateixa història i evolució”, ha explicat Marisa Torlà.

En este sentit, la diputada de Publicacions ha ressaltat que “es tracta d’un homenatge a un dels membres del Consell Assessor de Publicacions de la Diputació de Castelló”, als qui ha agraït la seua “implicació i dedicació constant”. De la mateixa manera, Marisa ha agraït als autors del llibre, Emili Casanova, Jordi Colomina i Manel Sifre, la seua enorme implicació en esta publicació i ha reiterat el compromís de “la Diputació de Castelló amb relats com el que conten els autors en este llibre i els ha animat a continuar contant històries. Des de la institució provincial continuarem impulsant publicacions a favor de la nostra llengua i, sobretot, de la nostra gent, perquè Castelló té molt talent i cal posar-lo en valor”, ha rematat la diputada de Publicacions.

Explora más

Vinaros
10:18 am, July 24, 2024
temperature icon 33°C
L: 33° H: 35°
Feels like 39.53 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h